imagine exemplu

Sedinta din 30-01-2014

Știri

ANUNȚ !

 

         Conducerea Școlii Gimnaziale “GEORGE TUTOVEANU” din Bârlad, informează că în ziua de 30  01.2014 a avut loc  ȘEDINȚA CONSILIULUI REPREZENTATIV AL PĂRINȚILOR la care au participat 25 de părinți din 36 și din partea conducerii școlii d-l OPAIȚ MAXIMILIAN directorul școlii, d-l BOLUM MARIAN director adjunct și doamna prof.Căruțașu Cristina director educativ.

     La ședință s-au prezentat  recomandările ISJ Vaslui în legătură cu modul de colectare și gestionare a sumelor provenite din fonduri extrabugetare – în special donații din partea persoanelor fizice și juridice.

     De asemenea conducerea școlii a propus înființarea “ASOCIAȚIEI PĂRINȚILOR DIN ȘCOALĂ”. Propunerea a fost respinsă cu 24 de voturi și o abținere, votându-se cu aceeași majoritate propunerea președintelui Consiliului Reprezentativ al Părinților de a se colecta și gestiona fondurile extrabugetare provenite din donații de la persoane  fizice și juridice prin  ASOCIAȚIA “GEORGE TUTOVEANU” deja existent cu personalitate juridică.  De asemenea s-a propus și s-a constituit un colectiv format din 5 persoane:

  1. 1.     Gherghescu Adrian
  2. 2.     Rotaru Neculai
  3. 3.     Lungu Marius
  4. 4.     Bîclea Gabriela
  5. 5.     Maluș Vasile

care au fost mandatate prin votul exprimat să aibă  drept de control asupra modului de colectare și gestionare a sumelor provenite din donații de la persoane fizice și juridice precum și asupra modului în care sunt respectate deciziile Consiliului reprezentativ al Părinților cu privire la respectarea obiectivelor de investiție propus în adunarea generală a Consiliului reprezentativ al Părinților pentru anul școlar 2013 -2014.

De asemenea s-a propus și aprobat în unanimitate ca periodic-trimestrial să se afișeze pe SITE-ul școlii www.scoalagtutoveanu.ro:

-         sumele colectate din donații în contul Asociației “George Tutoveanu”.

-         destinația/obiectivele de investiție aprobate în ședința Consiliului reprezentativ al Părinților din Scoala Gimnazială “George Tutoveanu”.

-         sumele cheltuite din fondurile colectate cu nominalizarea obiectelor de inventar procurate sau a activităților educative din calendarul pe 2013 -2014.

Vă informăm că Asociația “George Tutoveanu” prezintă statutul Asociației și datele de identificare ca persoană juridică pe SITE-ul unității școlare “Școala Gimnazială George Tutoveanu” Bârlad.

 

 

  31.01.2014                                  Prof.Opaiț Maximilian

                                                            Directorul unității

 

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Pagină generată în 0.08 secunde
8,814,477 vizite unice