imagine exemplu

Proiectul eTwinning Kids of Using Their Minds

eTwinning

Proiectul eTwinning "Kids of Using Their Minds"

 

 

Proiectul eTwinning "Kids of Using Their Minds" a început în luna septembrie 2022, prin căutarea partenerilor de proiect și a continuat pe grupul de Whatsapp, până la postarea și apoi aprobarea lui pe noua platformă colaborativă, European School Education Platform

În proiect sunt implicate opt școli din Turcia, o școală din Cehia și două școli din România. Activitatățile cu elevii au început în luna ianuarie 2023 și vor dura 3 luni.

În fiecare lună copiii sunt provocați să participe la câte un joc, să utilizeze diverse instrumente digitale Web 2.0,  să realizeze prezentări cu ajutorul aplicației Voki (limba engleză, limba română și turcă), să joace Sudoku online, să se întâlnească prin intermediul platformei Zoom.

Profesorii lucrează împreună la elaborarea diplomelor în Canva, prezentarea paginii de proiect, crearea unei pagini cu o fiecare lună din calendar (din lucrările elevilor), folosesc tehnica Tangram și elaborează expoziții virtuale în spațiul Twinspace al proiectului.

Coordonatorul acestui proiectului este prof. înv.primar, Nechifor Violeta. Clasele participante în proiect sunt: I C, I B, a II-a B. Proiectul se bucură de implicarea d-nelor dir. prof.Lungu Mihaelia, prof.dr. Stoian Loredana, dar și de sprijinul părinților elevilor implicați.

 

Activități si resurse:

✅ Pagina proiectului

 Galeria Emaze

✅ Diseminare Facebook

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Pagină generată în 0.07 secunde
10,651,251 vizite unice