imagine exemplu

Întîlnire Comenius - Cehia 2013

Întîlnire Comenius - Cehia 2013

  În perioada 13-17 mai 2013 a avut loc întâlnirea Comenius în orașul Kdyne din Cehia. La această reuniune de proiect au participat 4 cadre didactice și 3 elevi. În cadrul acestei activități școala noastră a luat parte la o competiție sportivă și a prezentat o rețetă tradițională cu titlul POALE'N BRÂU.

  Pe durata acestei întâlniri a fost sărbătorită și ZIUA INTERNAȚIONALĂ A MULTICULTURALITĂȚII, astfel activitățile din proiect au fost dedicate acestei zile.

 

Album foto  |  Videoclip  |  Proiect | OWNID| Școală 

 

 

 

Tradiții  românești  in spațiul  cultural  european

 

 

 

 

 

kdyne

   In perioada 13-17 mai 4 profesori si 3 elevi de la Școala Gimnazială “George Tutoveanu “  din Barlad au participat la reuniunea de proiect  multilateral  Comenius  “Living in a multicultural Europe without losing our own identity”(2012-2014), desfășurată in Kdynì,  Cehia.

 

   Proiectul este derulat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, iar școala noastră are școli partenere din Germania, Italia, Luxemburg, Cehia, Turcia si Grecia. Activitățile derulate au avut ca scop sărbătorirea Zilei Internaționale a Diversității Culturale și a Dezvoltării Personale. Fiecare echipă de proiect a pregătit un program artistic, iar școala gazdă a evidențiat valorile culturale locale și naționale prin diverse activități susținute de elevii școlii cu prilejul unei vizite documentare în regiunile Pilsner și Chodsko.

   De asemenea, fiecare echipă de proiect a promovat alimentația sănătoasă printr-un videoclip având ca subiect un produs culinar  tradițional. În vederea menținerii sănătății individuale s-au constituit echipe de profesori și de elevi care au participat la un meci demonstrativ de floorball.

   A fost definitivată varianta de prezentare a principalului produs final al primului an de proiect, European Traditional Notebook. S-a discutat și despre structura raportului intermediar pe care fiecare țară îl  va prezenta Agenției Naționale până la sfârșitul lunii iunie 2013.

   Următoarea reuniune de proiect va avea loc în luna octombrie în Luxemburg.

 

 

Coordonator proiect,

Prof. Paula Dascălu

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Pagină generată în 0.06 secunde
10,650,974 vizite unice