imagine exemplu

Zilele ECO in scoala ta

Zilele ECO in scoala ta

ZILELE ECO ÎN ȘCOALA TA


          Este numele campaniei în care este înscrisă Școala Gimnazială „George Tutoveanu” din Bărlad și în cadrul căreia s-au desfășurat săptămâna trecută mai multe activități ecologice.În cadrul acestei campanii elevii școlii noastre au vizitat Caravana Ecotic, au învățat de ce este atât de important să reciclăm echipamentele electrice, electronice și bateriile, au început să colecteze în școală astfel de materiale urmând să le predea către Ecotic.                                                                                                      

Marți, 12 mai 2015 la Casa de Cultură a Sindicatelor George Tutoveanu din Bârlad a avut loc vernisajul expoziției „Natura înseamnă viață”. Lucrările plastice au fost realizate de elevii care frecventează Cercul de pictură al școlii, coordonat de doamna profesoară Mocanu Adriana.

 

 

 

          În cadrul expoziției au fost prezentate și lucrări ce se remarcă prin fantezie,cromatică inedită, asociere spectaculoasă de materiale refolosibile realizate din deșeuri (pet-uri,dopuri,obiecte din plastic,materiale textile,carton), de către elevii din ciclul primar și gimnazial. Expoziția a fost vernisată de domnul profesor Dionisie Gradu, care a prezentat tematica tablourilor pictate și a elogiat imaginația, fantezia elevilor în crearea obiectelor din materiale reciclabile.

 

          O expoziție similară s-a organizat și în școală,elevii dovedind sensibilitate, ingeniozitate, imaginație în realizarea produselor expuse.

 

 

 

 

           Sămbătă,16 mai 2015, elevii de gimnaziu însoțiți de zece cadre didactice au participat la o amplă campanie de ecologizare în Grădina Publică. Activitatea a avut sprijinul Primăriei Bârlad care a asigurat elevilor mănuși, saci și le-a delimitat sectorul de ecologizat.Elevii au participat la acestă acțiune entuziaști, responsabili și conștienți că această activitate înseamnă ocrotirea și conservarea mediului înconjurător în care trăim.

 

 

 

 

 

   Elevii din învățământul primar, coordonați de doamnele învățătoare, au realizat ecologizarea in perimetrul școlii și au plantat răsaduri de flori în grădina școlii.

 Ne bucurăm că elevii școlii noastre s-au implicat în desfășurarea activităților cu caracter ecologic, dovedind că nu numai studiul de la clasă îi preocupă, ci și activitățile practice ce cultivă spiritul civic, estetic, uman în sufletul lor.


                                              Coordonator, Campanie

                                                  Profesor, Robu Ionela

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Pagină generată în 0.07 secunde
8,806,191 vizite unice